By Plimun Web Design

Det var et spennende stevne som skulle gå av staben i Porsneshallen i Halden lørdag 29. september 2012. Våre utøvere hadde ikke gått noe stevne siden før påske i år, og Arne Wallann skulle gå sitt første stevne etter en kneoperasjon på nyåret. Hvordan var nivået på våre konkurrenter?

 

RS 3 Halden 2012 - NouraFørst ute var klubbens ferskeste innen karate konkurranser. Noura Gheziel skulle gå både kata (et gitt mønster mot en tenkt motstander) og kumite (kamp). I kata vant hun første runde, men tapte den siste. Men dette holdt til en flott 2. plass. Konkurranse i kumite hadde Noura aldri gått før. Men med 3 flotte og tellende målrettede høye spark mot motstanderen vant hun med flotte 9 – 0. Det ble en flott gullmedalje Noura, og vi var alle stolte av deg! GRATULERER!!! Vi gleder oss til å følge deg videre i din karate karriere.


Deretter var det Kata Gutter Junior, med Torjus Klafstad og Richard W. Erichsen som var med fra klubben. Torjus kom seg videre og fikk en flott bronsemedalje. Richard glemte kataen midt i og drøyde for lenge før han fortsatte og ble dermed disket. Begge stilte opp i kumite, i hver sin vektklasse. Richard stilte i klassen Junior gutter –65 kg og hadde en jevn omgang men vant tilslutt 1. kamp 4-3. I neste runde ble han slått 4-1 men det holdt til en flott 2. plass. Torjus stilte i klassen Junior Gutter + 65 kg og ble slått 6-0 i finalen. Det ble sølv.

 

Arne Wallann gikk kata konkurranse for første gang etter kneoperasjonen. Følte kroppen fungerte bra – og det gjorde den! Han vant begge sine kataer overbevisende 5-0. Det ble en flott 1. plass. GRATULERER!


Så var det Sarunas Sokolovas (24) som skulle i ilden med kumite i Herrer Senior +75 kg. Dette var spennende! Vi har sett hvordan han har utviklet seg positivt på treningen, men hvordan ville han gå i konkurranse? Den første kampen startet, og Sarunas plukket det ene poenget etter det andre i rask rekkefølge. Normalt varer en kamp i denne klassen 3 minutter. Men etter 45 sekunder var det hele over. Sarunas vant 8-0. Så var det finale. Sarunas fortsatte denne kampen på samme måte som den forrige. Plukket poeng kjapt og elegant. Og også her vant han 8-0 etter bare 45 sekunder. Fantastisk – du er et godt forbilde for oss alle! LYKKE TIL VIDERE!

RS 3 Halden 2012 - Team

 Våre flotte utøvere som var med og konkurrerte i Halden i helgen, sammen med hoveddommer og sensei (trener) Robert Hamara.

 

Tekst og foto: Marianne Erichsen