By Plimun Web Design

Lørdag 2.februar ble første mini cup og regionalt stevne for 2013 avholdt. Stevnet ble avholdt i Bjølsenhallen i Oslo.

 

RS 1 - Guttene på pallenI Mini Cup stilte Sakura med Jacob Hærdig Andresen og Noura Løken Gheziel.
Jacob gikk i klassen kata for nybegynnere 10 år. Der gåes det kun to runder, det vil si at alle utøverne får to runder. Det var en stor klasse på 20 utøvere.  Jacob gikk en fin Heian Shodan og vant begge sine runder.
Noura stilte både i kata og kumite i klassen nybegynner 11 år. I denne aldersklassen er det cup-system som det også ellers er. Noura gikk en fin kata Heian Shodan men tapte. Det ble ingen rekval. I kumite var det kun tre utøvere og Noura var trukket rett i finalen. Hun gikk flere fine teknikker og vant finalen 4-1. Sakura KK gratulerer sine unge utøvere med fin innsats.

 

I Regionalt Stevne stilte Christian Haagensen, Fahim Azimi og Arne Wallann i senior kata individuelt og kata lag. Richard Erichsen, Julian Aaserud og Torjus Klafstad stilte i junior-klassen i kata individuelt, og kata lag som var slått sammen med senior-klassen. Richard stilte i tillegg i kumite junior.
I kata individuelt senior var det kun 4 stykker påmeldt og 3 av de var guttene fra Sakura. Siste utøver var fra Tiger KK. Her vant Arne klassen foran Fahim. Christian tok tredjeplassen. I junior kata ble det bronse til Richard og Julian. I Lag-kata var det Sakura’s junior-lag mot senior-laget. Her vant senior-laget med Christian, Arne og Fahim. I kumite kjempet Richard i semi-finalen men det ble tap og dermed bronse til Richard.

RS 1 - Sakura KK

Skrevet av: Arne Wallann
Bilder: Øistein Haagensen