By Plimun Web Design

Lørdag 2.mars ble Mini Cup II og Regionalt Stevne II 2013 avholdt i Halden. Sakura stilte som vanlig opp. Noura Løken Gheziel stilte i Minicup kata og kumite. I Regionalt stilte Richard Erichsen i kata og kumite, Christian Haagensen, Fahim Azimi og Arne Wallann stilte i kata individuelt og kata lag. I tillegg var Karolis Ciutra med for første gang i kumite. Shihan Robert Hamara var med som overdommer, i tillegg Kristoffer Normann var med som dommer.

 

Noura var først ut, hun gikk fin kata men møtte god motstand og tapte. I kumite gikk hun denne gang med utøvere med litt mer erfaring. Hun gikk en fin kamp, men det ble tap og ingen rekvalifisering.
Så var det guttene sin tur i Regionalt. Denne gangen var junior og senior kata-klassen slått sammen så Richard gikk sammen med resten av guttene. 7 stykker stilte til start og det er ikke så verst i forhold til hvordan det pleier å være. Det ble en ble en bra dag for Sakura-guttene. Alle guttene fikk 2 eller 3 runder og med godt resultat. Det var tydelig at de har trent mye i det siste. Det endte med 1.plass til Arne, 2.plass til Christian og 3.plass til Fahim.
I kata-lag var det tre lag som stilte og dette var bra. De to andre lagene var ungdoms-lag fra Tendo KK og Sarpsborg KK, så det ble ikke så mye motstand, men det viktigste var å trene. Det endte med 1.plass for Christian, Arne og Fahim.
I kumite-klassen til Richard var det kun tre stykker, og Richard var trukket rett i finalen. Her ble det tøft og det endte med tap og en 2. plass. I Karolis sin kumite-klasse var det kun to stykker så det ble en ren finale-match. Denne kontrollerte Karolis og viste flere fine teknikker.  Han vant kampen 8-0 før full tid.
Styret i Sakura gratulerer sine deltagere med fin innsats i helgen og ser frem mot Norgesmesterskapet i karate om to uker.

Skrevet av Arne Wallann