By Plimun Web Design

Lørdag 9. november var det MiniCup og Regionalt Stevne IV i Grålumhallen i Sarpsborg. Både barnestevnet og voksenstevnet holdes på samme dag. Fra Sakura KK stilte Johan Fredrik Hoff og Marcus Nicolai Haugaard i Mini Cup’en. I det Regionalt Stevne stilte denne gang Noura Løken Gheziel, Eilert Ellefsen, Fahim Azimi og Arne Wallann fra Sakura. 

Johan og Marcus gikk to runder med kata. De gikk fine Heian-kata’er som gav en seier og ett tap hver. Marcus skulle også for første gang prøve seg i kumite. Dette gikk bra og han gikk to fine runder, men det endte med tap.

KRØ RS IV 2013 - Grålum

I Regionalt Stevne var det Noura som skulle først ut i kata. Hun gikk kata Jion for første gang, det ble tap men motstanderen gikk til finale og dermed fikk Noura rekvalifisering. Der ble det også tap, men en god start med en ny kata. 

Så var det guttene sin tur i Kata Herrer. 7 stykker var påmeldt i klassen. Fahim vant en tøff runde mot en ukjent utøver fra Tiger KK og gikk senere til finale. Eilert og Arne møttes i den andre semi-finalen, der gikk Arne til finale. Arne vant finalen mot Fahim 5-0 i flagg. Det nærmer seg Lag-NM om to uker så guttene var også påmeldt i lag-kata. 4 lag var påmeldt. De 3 andre lagene var fra Tiger KK. For å få flere runder for lagene var klassen blandet med både to junior-lag og to herre-lag. Sakura-guttene vant den ene semi-finalen 5-0 mot Tigers herre-lag, og deretter vant guttene finalen 5-0 mot junior-jentelaget til Tiger. 

Til slutt skulle Noura også gå kumite. Hun gikk bra men det ble tap. Motstanderen gikk til finalen så det ble også her rekvalifisering for Noura. Hun gikk enda en god kamp men det ble tap også i den, til tross for god innsats. 

Sakura KK gratulerer sine utøvere med god innsats!

Skrevet av Arne Wallann
Bilde av Julian Aaserud