By Plimun Web Design

19.10.2008 :: Resultater fra MiniCup 1

Søndag den 19 oktober 2008 deltok tre av våre yngre lovende utøvere på MiniCup på Strømmen. Stevnet var arrangert av Skedsmo Karateklubb. Påmeldingen var ikke like stor som vanlig på minicup stevnene denne gangen.

Emma var første jente ut i kata jenter 8-10 år. Hun gikk tre fine runder med kata Heian Nidan og Heian Sandan som førte til at hun fikk en 3 plass. Gratulerer! Dermed røk Emma dessverre ut i sin førsterunde i kumite. Her trengs det litt mer trening og erfaring.

Dette var Helenes første karate konkurranse. Hun fikk gå to runder med Heian Shodan kata, og var veldig fornød med det. For henne var det, først og fremst, viktig å få erfaring fra sin førstestart. Så nå har vi en ny Sakurautøver med på stevner fremover.

Henrik var veldig ivrig i sin kumitekamp og røk dessverre ut på dommeravgjørelse for hardkontakt. Dette skal det øves masse på til neste gang. Det samme gjelder for kata denne gangen. Henrik var sterkere og flinkere teknisk enn sin utøver, men røk ut da han klarte å blande inn litt av en annen kata. Dette skal det også øves mer på til neste stevne.

Alt i alt et helt greit stevnet og en grei start på sesongen.

Det blir nok litt mer trening på utøverne frem til neste stevnet som bare kan bli enda bedre. Vi håper også at flere av våre medlemmer vil være med på Oppsalarena 9. november som utøvere og tilskuere!

Skrevet av Dominika Hamara


18.10.2008 :: Sakura sender tre utøvere til helgens Mini Cup stevne for barn på Strømmen. Stevnet er i regi av Kampsport Region Øst i sammarbeid med Skedsmo Karateklubb og avvikles i Strømmenhallen søndag 19. oktober 2008 fra kl. 09.00

Disse skal være med på stevne i helgen:
Helene Jenssen - kata jenter rekrutt 12 år
Emma Brattlund Klein - kata og kumite jenter 10 år
Henrik Fennefoss - kata og kumite gutter 10 år

Andreas Brattlund Klein - lagleder
Dominika Hamara - coach
Arne Wallann - coach

Skrevet av Iwona Hamara