By Plimun Web Design

Resultater

Sakura Karateklubb, avd. Holmenkollen

Kata:

GULL til Celina Øier (15) og Arne Wallann (31)

SØLV til Christian Haagensen (15), Jacob Rognlien (12)

BRONSE til Henrik H. Fennefoss (11), Milica Milicic (12) og Richard W. Erichsen (14)

Kumite:

GULL til Henrik H. Fennefoss (11)

BRONSE til Richard W. Erichsen (14) og Julian Aaserud (14)

Sakura Karateklubb, avd. Sørumsand

Kata:

BRONSE til Gunnar Eid (19)

Kumite:

GULL til Marius Bjerkestrand (19)

SØLV til Gunnar Eid (19)

 

Det ble avholdt Regionalt Karatestevne (12 år – seniorer) og Mini Cup (8 – 12 år) i Karate i Bjølsenhallen, Oslo, 6. og 7. februar 2010 og det ble en stor helg med mange medaljer til Sakura Karate Klubb. Alle utøverne til Sakura Karate Klubb hadde gjort flotte fremskritt siden forrige stevne og det ble et spennende stevne for klubben.

 

 

Celina Øier (15) gikk i klassen Jenter Kadett Kata (mønsterklasse 14 – 15 år), hvor det stilte 7 utøvere.  I første runde gikk hun kata Jion og vant denne overlegent 3-0. Neste runde gikk hun Kanku Dai og gikk også denne til overlegen seier med 3-0 og vant dermed sin klasse i kata.  Celina har slitt med sykdom de siste månedene så dette var en meget god start på en ny sesong og ga mersmak og en masse motivasjon.  

Christian Haagensen (15) gikk i klassen Gutter Kadett Kata (mønsterklasse 14 – 15 år). Det var en stor klasse med 12 utøvere og det ble flere runder for Christian (15). Første runde vant han 2-1, neste runde 3-0 men måtte se seg slått 3-0 i finalen. Det ble en flott sølvmedalje da helgens Kata konkurranse var det første stevne han har vært med på etter 3/4 års sykefravær fra all karatetrening. Han var tilfreds med sølv i denne runden, som for ham var et oppkjøringsstevne til NM i Bergen i mars. Christian har tidligere tatt gull i Regionsmesteskap i Kata og sølv i Kumite i Jr.NM i 2008. I klassen Gutter Kadett Kata (mønsterklasse 14 – 15 år) stilte også Richard Erichsen (14), Julian Aaserud (14), Martin von Hafenbradl (14), Joachim S Myhre (14), Eilert Berre Ellefsen (14) og Torjus Klafstad (14), alle fra Sakura Karateklubb. Richard (14) og Joachim fikk sine første runde mot vinneren av klassen og fikk derfor kjempe om 3. plassen hvor de to klubbkammeratene gikk mot hverandre. Richard (14) vant denne runden 3-0 og neste runde 2-1 og endte dermed opp på en fin 3. plass. Richard W. Erichsen (14) stilte også opp i kumite (kamp) i klassen Gutter Kadett (14 – 15 år) i minus 50 kg klassen. Der var det 5 utøvere med, og han tapte 1. runden (2-0) men gikk videre til å kjempe om 3. plassen. Denne runden vant han 3-2 og fikk dermed Bronse. Julian Aaserud stilte i Kumite Gutter Kadett Rekrutt hvor det var med 4 utøvere. Her fikk Julian (14) en flott 2. plass og sølv. Arne Wallan vant gull i klassen Kata Herrer Senior hvor det stilte 4 utøvere.  

Sakura sin avdeling på Sørumsand har kun eksistert siden i høst. Herfra stilte det 2 utøvere som begge startet trening i høst. Marius Bjerkestrand (19)og Gunnar Eid (19) stilte begge opp i både kata (mønster) og kumite (kamp) i Rekrutt klassen for nybegynnere. Her ble det 3. plass.og bronse til Gunnar Eid i kata og Gull til Marius Bjerkestrand og sølv til Gunnar Eid i kumite (kamp). Det var utrolig sporty av dere å stille opp og flotte resultater!  

 

I søndagens MiniCup hadde Sakura Karate Klubb med 3 utøvere, som alle har gjort fremgang siden forrige stevne. Her stilte Henrik H. Fennefoss (11) fra Sakura Karateklubb i både kata (mønster) og kumite (kamp).  I kumite (kamp) var det mange med og Henrik (11) fikk mange kamper. Dette er en gutt med stort talent og han har vært nære på i tidligere konkurranser, men ikke klatret helt til topps. Denne gang gikk alt veien og i finalen plukket han poeng etter poeng og vant til slutt GULL med god margin. I kata (mønster) fikk han flere å bryne seg på men gikk fine kata. Dog måtte han se seg slått i semifinalen. I kampen om 3. plassen vant han soleklart og fikk dermed en flott Bronse.

Jacob Rognlien (12) gikk i en nybegynner klasse og det var kun 2 utøvere med. Han gjorde en fin kata (mønster) men ble slått og fikk dermed sølv.

Milica Milicic (12) gikk kata med 3 utøvere i klassen. Det var et tøft felt og Milica måtte se seg slått i semifinalen og fikk dermed 3. plass og bronse.

 

 

Sakura Karateklubbs trener, Robert Hamara, som forøvrig var i Tyrkia og dømte Jr. EM i Karate denne helgen var stolt over klubbens resultater.

rs-i-bjlsenhallen-6.2-2010.-foto-istein-haagensen.gif

Bak f.v.: Marianne Erichsen, Torjus Klafstad, Gunnar Eid, Marius Bjerkestrand og Frank Jensen. Foran fra venstre: Leyla Øier, Milica Milicic, Joachim S. Myhre, Arne Wallann, Richard W. Erichsen, Celina Øier, Christian Haagensen, Eilert Berre Ellefsen, Julian Aaserud, Dominika Hamara og Martin von Hafenbradl

Skrevet av Marianne Erichsen
Foto: Øistein Haagensen