By Plimun Web Design

Sakura arrangerte 10-års jubileum 28. mai 2011 med fest, graderinger og klubbstevne. De fleste graderingene ble avholdt fredag 27. mai i Dojo på Grindbakken. Lørdag morgen ble startet med siste delen av Arne Wallan sin 3. Dan gradering, hvilket han besto. Etterpå ble det arrangert et uformelt klubbstevne der alle som ville prøve seg i kata og kumite fikk delta. Det ble kåret flere klubbmestere og alle gjorde en flott innsats. 

Senere samme kveld feiret vi jubileet i vår dojo, med klubbens medlemmer. Det var både nyankomne og gamle medlemmer, med familie. Shihan Robert Hamara ga oss et sammendrag av Sakuras historie, etterfulgt av en overrekkelse av godkjenning av grad i World Karate Federation; til alle 12 Dan-graderte (sort belte) i klubben. Dette er en stor ære for Dan graderte. Shihan tildelte også bagger, coach mapper, og mer til klubbens medlemmer. 

 Innimellom spising, latter og snakk; viste Christian Haagensen en hjemmelaget jubileums film (trailer: http://www.youtube.com/watch?v=Zy2qu_JE0a4). Denne viste noe av Sakuras gjøremål de siste 10 årene. For de som ikke fikk sett den eller vil se den igjen; kan den kjøpes og bestilles for 50 kr hos Christian Haagensen på trening. 

 

 Deretter fulgte overrekkelsen av Sakura sin gave til Shihan Hamara. Det var en fyllepenn inngravert med "Fra Sakura". Denne falt virkelig i smak. Senere, etter vi hadde fylt magene med mer mat og kake, ble det holdt flere taler og Marianne Erichsen tildelte klubbens trenere og dommere bilder med underskrifter fra hele klubben, og en gave. I tillegg delte hun ut blomsterbuketter til klubbleder Iwona Hamara og coach Leyla Øier. Det ble også arrangert et lotteri hvor det ble loddet ut kort, gensere, DVD’ er og mer. Etter mange taler, mye mat og latter avsluttet Shihan Hamara med å si at han gleder seg til å møte alle om 10 år på 20 års jubileet i 2021, noe vi alle gleder oss til! 

 

 Alt i alt var det et høytidelig men uformelt, hyggelig og vellykket jubileum som kommer til å bli husket av Sakura folk i mange år fremover!

 

sakura-10-rs-jubileum-treningsbilde-med-underskrift.gifSkrevet av Christian Haagensen
Bilde: Øistein Haagense