By Plimun Web Design

german-open-2008.gifFredag 26. september 2008 gikk turen til Tyskland og German Open. Stevnet gikk i Hamburg så det var en behagelig reise på kun halvannen time med fly. Etter mye trening i sommer og starten av høsten var jeg veldig spent, og visste det kom til å bli tøft da dette er et stevne hvor mange av de beste i verden stiller. Kroppen føltes bra men samtidig litt småsliten.
Lørdag morgen var jeg oppe tidlig og drog etter hvert til hallen. Det var påmeldt hele 81 stykker i kata-klassen, med deltakere fra både Europa, Midtøsten og Amerika. Oppvarmingen gikk greit og jeg følte meg veldig klar. Jeg skulle møte en danske i første runde. Dansken var Aka og gikk Goju Ryu kata Seipai. Deretter var det min tur og jeg gikk kata Jion. Jeg følte jeg gikk bra men det holdt ikke, det ble tap 3-0. Dansken tapte deretter i sin neste runde og dermed ble det ikke noe rekvalifisering på meg.
Jeg fulgte derfor med på resten av de innledende rundene i kata. Det var mye interessant å se og samtidig lærerikt å få være med på en konkurranse på dette nivået. Samtidig vet jeg klarere hva jeg må trene mer på videre med fremover.


Skrevet av: Arne Wallannsenior-nm-2008---arne-wallann.gifSakura Karateklub er stolte over å sende vårt medlem Arne Wallann til German Open som avvikles i Hamburg kommende helg. Han er eneste norske deltaker i kataklassen og møter 81 andre deltakere – med andre ord må man her gå 7 omganger for å nå til finalen!
deltakerlisten finner vi kjente navn som verdensmester i kata - Luca Valdesi fra Italia. Nivået blir derfor høyt, men for Arne er dette en viktig anledning til å vise seg fram, for å eventuelt være med til VM i Japan i november. German Open er et av årets største og viktigste stevner og samler denne gang rundt 700 deltakere – alle i individuelle grener. Det arrangeres ingen lagkonkurranser i German Open.  

Sakura Karateklubb ønsker Arne lykke til!

Skrevet av: Øistein Haagensen