By Plimun Web Design

Søndag 9. november 2008 var det arrangert Minicup II på Oppsal Arena i Oslo.

Sakura Karate Klubb stilte med tre utøvere alle klare for både kata og kumite. Sammen var de også Sakura Dream Team i kata lag konkurransen.

 

Først ut som vanlig var Emma Brattlund Klein i kata jenter 8-10 år.

Emma gikk en sterk Heian Nidan i første runde. I finalen gikk Emma Heian Sandan og vant gullet.

Emma var rå tøff i kumite denne gangen og fikk til og med sin motstander ut av matten. Stillingen var 2-1 til motstanderen, men Emma klarte å score i de to siste sekundene. I Encho-sen vant Emma etter bare noen få sekunder ut i tilleggsminuttet.

Kjempegod innsats av Emma!

 

Henrik Fennefoss gikk ut i andre runde etter to fine Heian Nidan kata i klassen gutter 8-10år. Men han klatret videre oppover og fikk 3 plassen!

I kumite gikk det litt hardt for seg og som sist må det fortsatt trenes litt på kontroll og kontakt i slag og spark.

 

Henriette Haagensen gikk Heian Nidan kata og gikk videre. I finalen prøvde Henriette seg for første gang på stevnet å gå kata Jion. Med litt mer øving vil dette bli veldig bra til neste gang. Det ble sølv til Henriette i klassen jenter 11år.

I kumite vant Henriette den første kampen og tapte knapen neste. Men Henriette ga seg ikke og kjempet seg til en velfortjent 3 plass. Ved å få sin motstander flere ganger ut av matteområdet og et nydelig jodan spark gikk dette kjempefint.

 

Sakura Dream Team gikk kata Heian Nidan mot Mizuchi KK sitt lag i lagkata.

Begge lagene fikk masse applaus og det var kjempegøy for publikum å se på.

Mizuchi vant kampen denne gangen og gikk en kjempefin lagkata som det var tydelig de hadde øvd veldig mye på.

 

Dette var et vellykket barnestevnet for Sakura Karate Klubb og både coacher og foreldre var kjempefornøyde og ikke minst våre utøvere!


Skrevet av Dominika Hamara