By Plimun Web Design

Sakura Karate Klubb har etter ønske fra NRK Barne-TV vært med og spilt inn en episode i deres konsept ”Kometkameratene”. Kometkameratene er et underholdningsprogram for barn om et romskip som ankommer jorda. I romskipet bor Kometkameratene – 6 trivelige romvesener som lever livet sitt i og utenfor romskipet. De ser med undring på verden hvor menneskene bor, og de er kommet hit for å finne ut mer om jorda og menneskene. 

Innspillingen ble gjort på fredag 12. juni 2009 og det var en ny og artig opplevelse for oss som var med. De som var med fra klubben var: Henrik Fennefoss, August og Tinius Helle, Richard Erichsen, Frida Revheim Rognes, Emilie og Christopher Salvesen, Henriette Haagensen og undertegnede.
 

Det var en hyggelig gjeng fra NRK som tok oss i mot, dirigerte oss og instruerte oss i hva vi skulle gjøre. Mye arbeid ligger rundt en TV-innspilling med lys, lyd, kamera og liknende. En scene blir ofte filmet flere ganger, så det ble mye dirigering, gjentakelser og venting. Innspillingen tok hele formiddagen og hele ettermiddagen, så vi var ganske slitne når vi var ferdig. Men alt i alt var det en kjempeartig opplevelse. 
 

Denne episoden av Kometkameratene kommer først på NRK TV - 23. januar 2010
.

sakura_og_nrk_12.06.2009.jpg

Tekst og bilde: Arne WallannHei igjen Arne,


Vi ønsker nok en gang å takke for hjelp og medvirkning i forbindelse med innspilling av vårt innslag med Zook og Sakura Karate Klubb.


Vi har stor tro på at innslaget kommer til å se veldig artig ut, og vi fikk til mange bra bilder.

Både du og barna sto på skikkelig, og var utrolig flinke. Dette setter vi stor pris på, og vi er storfornøyde med innsatsen!

Du får takke alle foreldre og barn en ekstra gang for oss…


Episoden dere har hjulpet oss å lage / medvirket i kommer neste sesong (da vi har pause for sommeren), og vi minner om sendetidspunkt: NRK 1 lørdag 23. januar 2010 klokken 18.00. Dette er det 38. programmet i serien vår. Vi tar et lite forbehold om muligheten for at forskyvninger i sendeplanen kan skje, da det er såpass langt frem i tid, men vil forsøke å informere om dette hvis det skjer.


Det er viktig for oss å kunne sette våre utenomjordiske dukker inn i virkelige og hverdagslige miljøer i møte med barn og voksne for å kunne få det meste ut av konseptet for serien vår. Uten hjelp fra mennesker, organisasjoner og bedrifter fra hele spekteret av befolkningen ville det ikke vært mulig for oss å lage god barne-tv som skal treffe alle barn i Norge. Derfor vil vi takke dere for et viktig bidrag til NRK’s barne-TV-serie, Kometkameratene.


Med vennlig hilsen


Ronan Eric Reilly

Red.ass. - ”Kometkameratene”