By Plimun Web Design

Lørdag 26.april ble det avholdt Mini Cup og Regionsmesterskap i Voksen Idrettshall i Oslo. Samtidig ble det også avholdt Barnefestival karate. Arrangør var Norges Kampsportforbund i samarbeid med Sakura Karate Klubb.

 

Sakura stilte med mange utøvere. Shihan Robert Hamara var dommer. I Mini Cup stilte: Johan Fredrik Hoff, Erik Aarstad Merok, Olav Aarstad Merok, Annie Fosmark Aarhus, Paulina Oland og Leonard Holter. De fleste gikk kata, men noen prøvde seg også i kumite. Flere stilte også for første gang. Det ble mange fine kata’er og kumite-kamper, som gav noen seiere og noen tap.

I Regionsmesterskapet stilte: Birk Skaset, Julian Aaserud, Richard Erichsen og Fahim Azimi. Birk var først ut og gjorde fine kata og god kumite, noe som resulterte i bronse i begge glassene.

Så var det Julian, Richard og Fahim sin tur i klassen Kata Herrer Senior. Det stilte kun fire stykker i klassen. Dermed møttes Fahim og Julian i en semifinale, og Richard og en utøver fra Tiger KK i den andre semifinalen. Det ble tap på Julian og Richard, og finalen skulle gås mellom Fahim og utøveren fra Tiger. Begge utøverne gikk kata Unsu. Det ble tap for Fahim og dermed sølv. Det ble bronse til Julian og Richard.

Fra Sakura ble stevnet koordinert under ledelse av Iwona Hamara og Kjell Kallseter som gjorde en kjempejobb. Mange barn fikk også tid til å leke litt og være med på aktivitetene som var en del av Barnefestivalen. Sakura takker alle fra klubben som hjalp til og gratulerer sine utøvere med fin innsats.

Skrevet av Arne Wallann