By Plimun Web Design

Lørdag 17. november2012 var det Regionsmesterskap for Sørlandet i Grimstad. Sakura KK sendte to lag som stilte i individuelt og lag-kata. Det nærmer seg Norgesmesterskap for Lag så det var en god oppkjøring og trening.
Det var et relativt lite stevne og arrangøren gjorde en effektiv og fin jobb. Først var det individuelle klasser i kata. I junior-klassen stilte Julian Aaserud, Richard Erichsen og Torjus Klafstad. Torjus var først ut og tapte knepent mot en utøver fra Mandal. I neste runde møtte Julian utøveren fra Mandal og vant og gikk til finale. På den andre siden av trekningen vant Richard sin semi-finale og møtte Julian i finalen. Begge guttene gjorde en god kata Bassai Dai, men Richard vant finalen klart.
I klassen Kata Senior stilte Christian Haagensen, Fahim Azimi og Arne Wallann. Arne var først ut og vant over en utøver fra Mandal og gikk til finalen. På den andre siden av trekningen møttes Christian og Fahim. Denne vant Christian, slik at han møtte Arne i finalen. I finalen gikk Arne kata Kanku Sho og Christian kata Jion. Christian gikk en veldig bra Jion og Arne gjorde noen småfeil så det var så vidt Arne vant denne gang.
Deretter var det klart for Kata Lag. Sakura stilte med et Junior-lag og et Senior-lag. I tillegg stilte et lag fra Mandal. Seniorlaget til Sakura med Arne, Christian og Fahim møtte Mandal-laget i første runde. Det ble en klar seier. I finalen møttes begge Sakura-lagene, men Senior-laget vant også her klart. Begge lagene har gjort gode fremskritt i sin trening siden sist stevne.
Til slutt skulle Richard også gå kumite. Første kamp var rett i semi-finalen. Her gikk Richard en fin kamp mot en utøver fra Vågsbygd og vant 2-0. I finalen møtte han en rask utøver fra Vågsbygd. Richard kjempet men måtte se seg slått. Dermed ble det sølv.

 

En god treningstur på sørlandet for guttene før Lag-NM om ca to uker.

Skrevet av Arne Wallann