By Plimun Web Design

Lørdag 12. oktober ble MiniCup og RS III avholdt i Helsethallen i Bærum. Det var 161 påmeldte deltagere fra 15 klubber. Sakura Karateklubb stilte som vanlig.

Fahim nr 1På morgenen ble det først avholdt MiniCup for barn fra 8-10 år. Fra klubben stilte Marcus Haugaard, Wim Piatkowski, og Thea og Fredrik Brattlund Klein. Alle stilte i kata. Dette var det første stevnet for flere av barna og de var alle spente. Alle gikk fine Heian-kataer, og det ble noen seiere og noen tap.  På barnestevner får alle deltagerne medalje.

Rett etter MiniCup’en ble det avholdt RS III for ungdom og voksne. Fra klubben stilte Noura Løken Gheziel (11 år), Julian Aaserud, Fahim Azimi, Torjus Klafstad, Eilert Ellefsen og Arne Wallann. Alle stilte i kata, og Noura også i kumite. Først ut var Noura i kata. Hun gikk veldig fine Heian-kata’er, men det holdt ikke og det endte uten plassering. I kumite tapte Noura første kampen, men motstanderen gikk etter hvert til finale slik at Noura fikk kamp om bronsemedaljen. Det ble en jevn kamp, men etter full tid stod det 1-0 til Noura og dermed bronse og en fin 3. plass i klassen. 

Alle konkurranseguttene til Sakura er nå blitt 18 år, og alle går dermed i voksen-klassen Kata Herrer Senior. Det var 7 stykker i klassen og altså 5 av dem fra Sakura. Alle gjorde god innsats og i finalen møttes Arne og Fahim. Denne vant Fahim 3-2 i flagg og en artig seier for ham å slå norgesmesteren.  Torjus viste god kata og fikk rekvalifisering og bronsefinale mot en utøver fra Manglerud Karateklubb. Denne vant Torjus klart og det ble dermed en fin 3. plass på ham.
Sakura team

Styret gratulerer alle sine utøvere med innsatsen.

Les mer her: http://www.kampsport.no/portal/page/portal/main/kampsporter/karate/nyhet?element_id=18544367&displaypage=TRUE 

Skrevet av Arne Wallann